Motorcenter Apeldoorn
Leigraaf 20

7391 AL Twello
Tel.: 06 - 207 44 344

 

info@motorcenterapeldoorn.nl
motorcenterapeldoorn.nl

 

Openingstijden:

maandag Gesloten
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 16:00

 

 

's Avonds op afspraak

TEXA diagnose-center

Moderne motorfietsen zijn machines met hoogwaardige en gecompliceerde techniek en verhoudingsgewijs zeer hoge prestaties. De betrouwbaarheid van de moderne techniek staat op een zeer hoog peil, zeker in vergelijk met vroeger jaren toen een motorrijder eigenlijk over twee rechterhanden moest beschikken, maar desondanks kan er nog wel eens iets stuk gaan.

De moderne techniek en elektronica maakt zelf sleutelen lastig. De “machinekamer” is letterlijk steeds minder bereikbaar en het werken aan de motor vereist niet alleen speciaal gereedschap, maar ook kennis en ervaring, die is bij Joep in ruime mate aanwezig.

Joep heeft bij de importeurs van alle grote merken opleidingen en trainingen gevolgd, waarmee de raadselen van de nieuwste motoren zijn ontrafeld. Zelf doen is trouwens nooit een goed alternatief, want wanneer onderhoud en reparatie niet adequaat worden uitgevoerd kan de garantie vervallen.

Met de diagnose-apparatuur van TEXA kunnen de meest voorkomende diagnosewerkzaamheden op het gebied van verfijnde elektronica aan boord van de nieuwe generatie premium motorfietsen worden uitgevoerd.