Motorcenter Apeldoorn
Leigraaf 20

7391 AL Twello
Tel.: 06 - 207 44 344

 

info@motorcenterapeldoorn.nl
motorcenterapeldoorn.nl

 

Openingstijden:

maandag Gesloten
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 16:00

 

 

's Avonds op afspraak

Reparatie

Steeds meer motorrijders kopen hun motorfiets rechtstreeks bij een andere particulier en komen dus niet “als vanzelf” terecht op het adres waar ze hun motor kunnen laten onderhouden of repareren.

Die motorrijders vinden bij Joep precies wat ze zoeken. Een ervaren motortechnicus die motoren van elk merk degelijk en betaalbaar onderhoudt en repareert.

Niet voor niets bedacht een klant ooit: “bij Joep: goed, secuur en niet duur!” Die laatste kwalificatie wordt bewezen door het feit dat Motorcenter Apeldoorn een heel scherp uurtarief hanteert. Niemand wil “teveel” betalen, maar geen enkele motorrijder zit te wachten op “half werk”.  Bij Joep staat veiligheid voorop en deskundig onderhoud is daarbij een eerste vereiste.

Zowel bij een kleine als grote beurt of een reparatie wordt in overleg met de klant bekeken en besproken welke werkzaamheden er verricht dienen te worden. Dat voorkomt “verrassingen” achteraf. Diezelfde klant kan ook een beroep op Joep doen wanneer hij of zij overweegt een gebruikte motor aan te schaffen.

Met een betrouwbaar aankoopadvies en aankoopkeuring voorkom je een mogelijke miskoop. Indien gewenst voert Joep op locatie een uitgebreide technische controle uit, inclusief testrit.